Team

Vores team består af 

 

Louise

Indehaver, indkøber, salgsassistent, bogholder, rengøringsdame……blæksprutte! Har været i modebranchen 20+ år, som selvstændig over flere gange. Først som helt nyudlært salgsassistent i midt 90’erne med secondhand og clubwear. Senere med sin mand Anders hvor de drev skateboard-streetwear butikker. Sammen med Anders har hun Marguerite og Buster. Arbejdede for Grethe Grundahl i 9 år inden hun i august 2018 overdrog butikken til Louise.

Min passion for de asiatiske oversize silhuetter vil altid være at finde blandt butikkens udvalg. Det er her jeg føler min fortid og nutid mødes, og min viden om undergrunds-mode og highend-mode går op i en højere enhed. At kunne drive et nicheunivers indenfor "mode", og dagligt være sammen med ligesindede kvinder som ønsker og tør noget andet end hvad dameblade og socialemedier foreskriver, er en drøm gået i opfyldelse.

 

Marianne

Oftest møder i Marianne når jeg holder fri/ferie, eller noget større og mere omfattende er igang, som kræver flere hænder. Marianne er passioneret og faglig dygtig omkring butikkens udvalg og særegen stil, og så er hun et smukt omvandrende kunstværk.

Sammen sørger vi for alle vores kunder har en lækker og spændende butik at besøge - fysisk og online!
Hvor drivkraften er engagement og passion.