Historien om Studio Grundahl

Aalborg har igennem 30+ år haft en modebutik af international klasse. Først som ren Ivan Grundahl butik men har gennem de senere år transformeret sig til en multibrandbutik med fokus på især nordiske og asiatiske mærker. Stilen er grafisk og arkitektonisk, gerne i monokrome farver. Det oversize look er vores passion, hvordan især asiaterne leger med masser af stof lag på lag eller i skulpturelle former. Eller det drengede uniformsagtige udtryk hvor der bliver udfordret på de traditionelle former og snit.

Looket og tøjet i butikken er ”slow fashion” i den forstand vi ikke er præget af den traditionelle modescene men mere er et stationært modeunivers hvor der kan være modefarver men stilen og signalværdien forbliver den samme. Tøjet her et stærkt udtryk og bæres af kvinder som er kommet overens med deres egen stil og som ikke spejler sig i modebladene og har derfor også en tendens til at stikke ud fra mængden.

Vi mener at bæredygtighed kan komme i mange former og slowfashion er en af dem, for at komme brug-og-smid-væk kulturen til livs er det enormt vigtigt at man finder sin egen stil, og derved udbygger sin garderobe stille og roligt, derved undgår man en masse impulskøb fordi ”moden” dikterer det.

Vi er et look man enten ELSKER eller HADER – AND WE LOVE IT!