Brands

DESIGNERS

 __________________________________________________________________________

 

Ivan Grundahl

 

Ivan Grundahl er kendt for sit særprægede og arkitektoniske udtryk. Det danske modeikon er har gennem flere årtier været fast indslag på den internationale modescene. Hos Studio Grundahl fører vi et bredt udvalg fra alle kollektioner.

  

Carsten og Lenka Rundholz , er designerne bag de tre Studio Rundholz kollektioner : Rundholz, Rundholz DIP og Black Label . Rundholz kollektioner er stilfulde og innovative med inspirerende valg af stoffer i højeste kvalitet. 

 

Henrik Vibskov

Henrik Vibskov er forbundet med ikke blot et tøjmærke, men et væld af usædvanlige universer, skabt i forhold til hver kollektion.

 

Det Japanske mærke Moyuru kendetegnes med en simple og dynamisk stil, som er både afslappet og i utrolig høj kvalitet. 
Designet er centreret omkring 3 ord Jord, vind og frihed.  

Épice er skabt af de danske designere Bess Nielsen og Jan Machenhauer og deres arbejde bygger først og fremmest på intens kreativ forskning af vævede tekstiler, dernæst kommer farver og grafik. Farvepaletten i Epicé er tæt knyttet til Danmark, hvor farver vibrerer anderledes end på andre breddegrader grundet den lave himmel og lang, mørke vintre. Farvespillet i Epicé generer lys som er kilde til energi og æstetik.

 

Leon Louis

Siden starten i 2010 har Leon Louis universet arbejdet med en lille team som laver de uniforms inspirerede kollektioner, som både virker underspillede men som også sprudler af fantastiske detaljer, hvad enten den er en rå kant eller materialet i sig selv er der altid noget unikt og inspirerende ved kollektionerne.

 

The Last Conspiracy

Et dansk sko mærke på fokus på kvalitet og godt håndværk. Hvert eneste par er håndlavet med en tanke om at de skal stå tidens test. 
Mærket ligger stor vægt på detaljer og en kreativ udviklings process. 
Rener er et dansk overtøj mærke som er bygget på et etisk fundament. Det sæsonløse mærke ligger stor vægt på den bæredygtige til gang til mode og har derfor udviklet en kollektion på 5 stykker overtøj som på hver deres måde er vejr-sikre. 
Grundlagt i 2009, Minitz har fokuseret på casual wear I syd Korea. Minitz identiteten reflektere designerens filosofi om smart, men praktisk tøj i gode materialer og en afslappet styling. Mærket er ikke bundet af trends og arbejder meget med materialer som jersey. 
Liselotte Hornstrup er en dansk modevirksomhed, hvis designDNA er centreret om styrkelse af individualiteten, og hvor der er plads til fri udfoldelse. Brandets identitet er monokrom og dunkel med en masse rå kanter og detaljer. Det er en innovativ fortælling om håndværk og beklædning, der er lavet til at blive brugt i lang tid, som modstand til samfundets køb-og-smid-væk-kultur.
 
Den første Regnfrakke blev lavet fordi grundlæggeren faldt over sin bedstefars gamle regnfrakke og besluttede sig for at lave en moderne version. Den opdaterede fisker regnfrakke er en klassikker som kan bruges i generationer. Stutterheim laver også samarbejder med andre mærker for at kunne tilbyde noget unikt og spændende sammen med den gode gamle klassiker.
GUÐRUN & GUÐRUN er et færøsk strik-mærke, som specialisere sig i håndstrik. Mærket blev grundlagt i 2002 af to kvinder og den kreative process er tæt knyttet til deres isolerede lokalitet. Deres vision er at gøre en forskel. De vil lave tøj af høj standard som også er bæredygtigt. Det er vigtigt for dem at reflektere kærlighed for naturen, hinanden og de naturlige ressourcer uden at gå ned på stilen.  
 
Svensk kvalitet og moderne design med inspiration fra det seneste indenfor streetwear og casual fashion. 
Svea formår at holde en skarp stil, som både reflektere god kvalitet og moderne klassikere. 
Et hollandsk mærke med en rå attitude og ligetil brugervenlighed. Man finder både moderne klassikere, lækre materialer og god kvalitet i deres kollektioner. 
Dinadi er en social økonomisk strikkevirksomhed i Katmandu, Nepal. Her håndstrikker nepalesiske kvinder huer, vanter og tørklæder - alt sammen i 100% merino uld. Alle produkter fra Dinadi omfatter strikkerens signatur samt en fin æske lavet af genbrugsmaterialer.
   
Marimekko er en ikonisk Finsk mærke som er hylde verden over for deres blomster print og farve valg. Mærket er grundlagt i 1951 af Arme Ratia, Marimekko er et af verdens første livsstils mærker da de blander mode, accessories og bolig dekoration ind i deres unikke univers. 

Den svenske designer Nelly Johansson tror på at livet handler om kunst hvilket er stærkt repræsenteret i hendes kollektioner. Nelly ser mode som en livsstil og synes at det handler mest om de mennekser, som har det på og at det gør det mere mode rigtigt end noget andet.

 

Dr. Martens 

 De ikoniske Dr. Martens sko og støvler appelerer til folk med individuel stil og en autentiske karakter som står for noget. Den simple silhuetter er nem at passe ind i en hver garderobe og kan give en rå kant til et hvert look. 

Et Fransk strømpe mærke som er opkaldt efter Kong Charlemange´s mor Berthe. Historien går at hun skulle have haft en fod som var større end den anden og det fandt Regis Gautreau så herligt at han lavede et strømpe mærke i hendes ånd.
Grundlæggeren af mærket så en mode kategori som var blevet glemt og ignoreret. Han så det som en mulighed for at puste nyt liv i sikke branchen. På 7 år er det blevet verdens mest spændende accessories og et tegn på et personligt udtryk når man går i farverige strømper. 
Et Tysk hatte mærke som forstår at holde liv i hoved beklædning. Franz Kopka startede mærket i 1953 i Dresden. Mærket startede med hatte forme som blev solgt videre, men det voksede sig større og Kopka har nu udvidet til hele 3 linier. 
 
Mærket Closed er grundlagt af tre mænd som sammen besluttede at de kn ville arbejde med flinke mennesker. Den unikke ånd har skabt deres mærke og filosofi og er en klar vision som skinner igennem i deres kollektioner. Closed er kendt for deres denim som er fundamentet for mærket. 
 

Closed X Girbaud 

Fransk opfindsomhed, Italiensk håndværk og tys tradition giver funktionalitet. Denne kollektion er et samarbejde med grundlæggeren af Closed og mærket i dag.